Me ollaan jo pari vuotta naureskeltu että tää talo varmaan murenee joku kaunis päivä tuohon mereen kun tää on täynnä halkeamia. Eilen näin jo kauhukuvia kun tuuli 16m/s, vedenpinta kuulemma nousi 60cm ja rantaviiva läheni taloa. Täällä tulvii lähes joka kesä tosi hurjasti.

Soitin taloyhtiölle siitä että löydettiin talomme perustuksista halkeama joku aika sitten. Kiitteli kovasti ja oli itsekin vähän kauhuissaan sillä halkeamat on alkaneet leviämään.

2005 keväällä kun muutettiin oli pikkumakkarin seinässä halkeama ja käytävällä pieni halkeama. Nyt käytävän halkeama menee katosta lattiaan ja samoin makuuhuoneessa. Eteisen katossa on halkeama. Alakertalainen kertoi että heillä on KATOSSA iso halkeama, samoin olohuoneessa. Alakerrassa ei sillon pari vuotta sitte ainakaan oo ollu mitn. Just tuossa keskusteltiin että näyttäs nää kaikki meidän halkeamat jatkuvan lattian läpi alakertaan.

Taloyhtiön täti sanoi että meidän asunnosta on laitettu merkintä ettei tähän saa muuttaa kukaan meidän jälkeen ennen kunnon tarkistusta. Ja jos se halkeama on siis alkanu katosta, menee nyt meidän seinien läpi alakerran kattoon, seiniin ja nyt jo perustuksiinkin niin eikös se ala kuulostaan siltä että tää talo oikeesti murenee tohon mereen pian??

Onneks ruvetaan rakentaan ja päästään täältä pois...kuhan sen aikaa kestäis pystyssä
!!!

Jotain hyvääkin tässä toki on, meri ihan rannassa ;) ihana näköala, kaunis alue ja varmaan koko kaupungin parhaalla paikalla. Niin ja koska tän talon on hämähäkit vallanneet ei meillä ole koskaan sisällä mitään ötököitä vaikka ovet ja ikkunat ois auki...hehee