Jostain syystä tuo otsikon lause saa hyvälle mielelle. Oon ollu tosi väsy. Teela on päivisin MELKOISEN vaativa ja koska likka hienosti kasvaa on myös painoa sen verran että hartiat on jumissa neidon kantamisesta. Neitoselle kun ei riitä että olisi sylissä tai vaikka edes vieressä vaan kun pitää saada olla pystyssä. Ja isommalla on kiukkupäiviä eikä kädet riitä...noh, ehkä tää tästä.

Kunta kiukuttaa. VIELÄ pitää odottaa viikko jotta saadaan periaatepäätös pellolle rakentamisesta. Rakennusprojekti on nyt jo venyny ihan kohtuuttomasti ja vielä pitää odottaa...alkusuunnitelmien mukaan piti saada perustukset tehtyä pellolle ja rakennukset pystyyn ja täysin valmiiksi loka-marraskuuhun MENNESSÄ...alkaa näyttää aika mahdottomalta kun ei me voida rakennuksia edes tilata ennen päätöstä ja toimitukseen menee taas viikkokausia siitä. Ahdistavaa. Heti kun kuulin pitkittymisestä tuli kipeä olo ja TAAS päänsärky. Mulla on nykyään valehtelematta vähintään 3 päivänä viikossa päänsärkyä, yleensä vielä niin että kun aamulla avaan silmät koskee jo päätä ja se vaan päivän mittaa pahenee. Kai sitä pitäs mennä johonkin tutkituttaan päänsä...tai edes hierojalle.

Vinnurin kasvattaja lohdutteli kun kerroin mahdollisesta rakennusprojektin pitkittymisestä että varsa saa olla Ruotsissa ihan hyvin vähän pidempäänkin. Samaa matkaa sieltä saattaa meille tulla 6 vuotias kantavana oleva tammamamma Odda. Oddan jalostusennuste on myös erittäin hyvä (Blup 111) ja yksi hieno varsa jo. Vinnurillahan on Blup 112. Oddan varsan isä (ei olla ultrattu vielä joten ei ole varmaa onko kantavana) on sama kuin Vinnurin, eli mahdollisesti ensi kesänä meillä saattaa olla Vinnurin veli- tai siskopuolikin...varsa kyllä menee heti myyntiin. Vink Vink.

Mulla oli perjantaina synttärit ja esikoisella on tulevana torstaina. Miten ihmeessä mun oma pieni poikavauva voi täyttää jo 2 VUOTTA??