Nyt on jo parempi mieli. Kait tuo stressi, ystävien jääminen, raskausajan herkkyys ja nyt jo alkaneet supistukset tekee mun olosta aika kurjan silloin tällöin.

Eilen ostettiin joulukuusi ja koristeltiin se illalla. Tälleen viikkoa ennen on ihan hyvä etenkin jos se piristää. Ostettiin Tanskalainen jalokuusi, YLLÄTTÄVÄN tuuhea se on...koristelu oli vähän hankalaa kun ei tuonne taakse päässyt mitenkään ja nauhan laitto oli ongelmaista...

304290.jpg

Aaron on opetellu nyt nukkumaan ison pojan sängyssä. Ei hää uuteen sänkyyn millään rauhotu, joten rauhottuu tällähetkellä ainakin ensin vanhassa ja sit siirretään. Ekana yönä kuultiin kun hiljaa huuteli että ollaanko hereillä ja ku ei menty huoneeseen poika meni leikkimään kengillä eteiseen (tietää ettei saa). Tokana yönä löysin junnun sänkynsä vierestä lattalta viltin päältä nukkumasta ja mies aamulla olohuoneesta nukkumasta. Eilen heräsin siihen ku klo.8 jätkä leikki eteisessä kolistellen ja tänä aamuna hää tuli klo.7.45 sängynviereen Koi-Koi (unipupu) kainalossa ja pyysi päästä viereen lepäilemään. Tässä Aaronin uusi sänky:

304296.jpg