Tänään on pienen miehen 8 kk syntymäpäivä :) Tai aamulla se sitten tuli klo.07.05 täyteen. Kamalaa miten aika juoksee nopeasti, vastahan hää oli semmoinen pienen pieni rääpäle!! Kohta hää täyttää jo vuoden ja kohta tuo tyttöystäviä kotiin...huoh. Huomenna aamulla tehdään kaverille sektio, hiukan jänskättää että kumpi tulee (veikkaan tyttöä) vaikka pääasiahan on että kaikki menee hyvin ja kaikki on kunnossa!!

Flunssa jatkuu...tai mun kohalla paheni, aamulla ei lähteny ääntä ollenkaan ja nenä on niin tukkeessa ettei tosi. Aaronkin on ollut tänään vähän vielä kuumeessa. Soitin eilen Ensineuvoon ja kysyin kuinka pian pitäis lääkäriin mennä (tai siis kuinka monta päivää seuraillaan kuumetta kotosalla)...ollaan kuulemma hoidettu poika erittäin hienosti ja koska yleiskunto on hyvä, hää syö ja juo ja kuume laskee myös ilman lääkettä ei ole mitään kiirusta mennä lääkäriin. Ja kun pojalla on koko aikana ollut maksimissaan 38,6 astetta lämpöä.

Tänään tuli taas kaamea ikävä Puuhista, siksi itseasiassa laitoin Puuhikselle oman albuminkin. Aina välillä näitä ikävä-kohtauksia tulee ja tuntuu niin järkyttävän pahalta ettei tosi :( Sitä vaan miettii että miksi ja tuntee lievää katkeruutta niitä ihmisiä kohtaan jotka tätä upeaa eläintä kohtelivat väärin silloin aikoinaan ja "pilasivat" minun ystäväni jalat...