Ollaan nyt junnun kanssa oltu jo useamman päivän kipeänä. Pojalla oli kuumettakin, nyt onneks vaan nenä vuotaa ja yskii...mulla ääni maassa ja nenä tukkeessa, tylsää!! Hyvä puoli tässä on ollut se että Aaron on oppinut nukkumaan sisällä...ennen nukkui vain ja ainoastaan ulkona rattaissa ja kovilla pakkasilla kun ei sinne voinut laittaa ei sitten nukkunut lainkaan, helpottaa kyllä paljon jos ollaan reissussa tms.

Oon tässä miettiny että lukeekohan tätä mun blogia kukaan!? Toisaalta päiväkirjahan tämä on ja höpöttää voi ihan omaksi ilokseenkin. Siitä lupauksesta jättää niitä sanoja pois...noh, on se jotenkuten pitänyt...edelleen kyllä tulee sanottua "ärsyttää" tms., mut yleensä pyydän anteeksi, heh. Kiroilen jonkin verran vieläkin jos suutun...siinä on oikeasti tekemistä että kiukkuisena saa kitkettyä huonot sanat pois!! Hermot on olleet jotenki taas kireellä, pitäis jatkaa kirjojen lukemista se nimittäin selkeesti auttoi.

Löysin Kestovaippainfon sivulta linkin generaattoriin josta näkee mitkä ovat olleet listahittinä silloin kun sitä on tullut synnyttyä. Generaattoriin

Minun:
On 20th Jul 1983...

The Number 1 single was:
Paul Young - "Wherever I Lay My Heart (That's My Home)"

The Number 1 album was:
Yazoo - "You And Me both"

Ja tässä meidän pienen miehen:
On 26th Jul 2005...

The Number 1 single was:
James Blunt - "You're Beautiful"

The Number 1 album was:
James Blunt - "Back To Bedlam"